VINÁRNA
Anotace: VINÁRNA Spoře oděné ticho podvečera a najednou rozjímání a splynutí dunivý...
VINÁRNA
Spoře oděné ticho podvečera
a najednou
rozjímání a splynutí
dunivý rytmus vede nad hlubinu.
Kam jste se poděli všichni
tišší,
pokorní?
Rozšířené oči dychtí po hudbě sfér
a přitom
z křišťálu líně teče euthanásie.
Smích.
Stmívá se na dně sklenky,
večer dohořel jak cigareta k filtru
a můry touží po ohni...
Přečteno 394x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, Jort, Pamína
Komentáře (0)