Anotace: Nad úvahou co je to slovo božství, buďte prosím bez předsudků a otevření. Možná to není to co si myslíte, že to je :)
Velmi zajímavá, námět, aranžmá.. to neučesané poskládání mi nevadí, báseň pěkná =)
02.10.2014 10:54:26 | Lioness
...možná trochu kostrbaté...snad by to chtělo učesat, ale každopádně tam máš zajímavé myšlenky...:-)
18.07.2014 10:52:05 | Jort
Díky :). Neučesané je to svým způsobem schválně (stejně jako v této chvíli já). Líbil se mi pocit volné ruky a básnického rebelství - nechal jsem ho plynout. A docela se mi výsledek zalíbil. Možná způsob napsání, napomůže čitateli k většímu uvažování o obsahu a většímu zaujetí?! Možná :)
18.07.2014 12:37:45 | SPETR
Zajímavá báseň, budu nad tím přemýšlet...
18.07.2014 09:32:54 | Hrisnice