Skládka
Anotace: Jak lidé třídí "odpad"
Na skládce leží,
rozložená láska,pravda
a jak čas dál běží
dál se na skládce hromadí,
moudrost,píle,touha,sny.
Skládka smrdí
lidskou pýchou
strachem ze smrti.
Je to k smíchu
jak změnili jsme se.
Co člověk neudělá ,
pro vlastní pohodlí,
klidně i svou hrdost ,
na skládku zahodí.
A jak jde čas dál,
skládka se rozrůstá,
kdekdo se bál,
používat svá ústa
v kombinaci se svým mozkem ,
tak je taky na skládku vyhodil.
Moudrost zahodit
a hloupost si nechat.
Jen tak dá se šťastně žít,
v téhle době,
to se musí nechat.
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Laven De Brig
Komentáře (3)
Komentujících (2)