Hejno vran
Anotace: koukněme se kolem sebe..jak se chováme...
Jsme jak hejno vran, supy
Jeden padne k zemi
Druhý, třetí k němu letí
Uzobnout si kousíček
S chutí jako na dortíček.
Nezůstane ani zrnko,
Sousta hltají
Veřejně,nikdy ne potají.
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: CoT, James Libustka
Komentáře (4)
Komentujících (3)