Subatomární
Všichni vědí vesmír co je zač
pouze já ne
jde o to, jak na tah, kdo je hráč
co se stane
vždyť jej znám na pohmat nazpaměť
tam, pozpátku
koule hvězd lze v ose naklánět
jak na drátku
loutkařit s vesmírem ohromným
na zrníčku
písku - Zemi, vším krkolomným
umem z míčku
nicotného, v Mléčné dráze prd
čitelného
na totální výpadek jsem hrd
na zkrat mého
subatomárního synapware
v hemisférách
mozku, fifty-fifty, hraju fér
nemít pech v hrách
připojistil jsem si z černých děr
gravitací
k informacím z nich - reverzní směr
.. jsou v nich tací?
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Rozina, Amonasr
Komentáře (0)