Anotace: ..............................
Naděje
Vzduch svěže zavoněl,
proběhl krajem,
bolest jsem zapomněl,
objevil pramen.
Hřeju se na slunci,
kochám se pohledem,
ve větvích slavíci
začali se zpěvem.
Hlava je lehká,
co je ta příčina?
Tvář se usmívá,
nadějí vše začíná.