Letecké neštěstí
Anotace: Ten muž padal, asi i doufal, byl pln nadějí, ale i ti padají. Nenašel lásku, vše...
Ten muž padal,
asi i doufal,
byl pln nadějí,
ale i ti padají.
Nenašel lásku,
vše na jednu sázku,
hledal přátelství,
našlo ho zoufalství.
Obě křídla ztratil,
letoun se hroutil,
ten muž je můj pilot,
ten muž je můj život.
Komentáře (0)