Anotace: při psaní bakalářské práce o vztahu zvířat a člověka vyvstala krutá pravda - to my jsme ti špatní...
Nemohu souhlasit.Na světě je i mnoho hodných, laskavých a vstřícných lidí.A to je Fakt, a to ať s tím budeš souhlasit nebo ne.
06.12.2020 17:31:51 | Jeněcovevzduchukrásného
Jak rikal tusim Osho - zestarnout a umrit umi kazde zvire.
Pres vsechno silenstvi - lidi maji na vic
10.08.2017 00:13:41 | Do Ga