Složitost
Mít triviální zkušenost s bohatstvím ducha
- je to tak snadné
jak dobrý nápad, jenž sám sobě do ucha
řve ´sýr´ ať kladné
myšlení úspěch urychlí s úsměvem rtů
slazených rtěnkou
s nápadnou příchutí likérů z dezertů
v šachtlích se sklenkou
profackuji se za to v duchu klidně
zacloumám vlivy
kartonů v poschodích three-act structure týdně
seriálů v tí-ví
není nad složitost, proč se mi zamlouvá
když na ni nemám?
kdo chce kam a tak dál.. z vějíře pávova
nic vzít si nedám
Přečteno 420x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., AndreaM, Frr, Pamína, WIRUS, Amonasr
Komentáře (0)