Anotace: Věnováno všem co hledají.
srdce Tvé
ptáče
co vypadlo z hnízda a volá
po druhu
po lásce
jež neskrývá nic
a zhola
dává se cele
po lidství
co v touze
chce jít
vidět nádheru
od věků stvořenou
jež trvá
po dobru
co dává ti víc
nežli bere
po všem
co zvedá se výš
kde je nebe
kde skryt je ten
co vnímá Tvou jedinečnost?
Tou hvězdu
v záplavě
miliard hvězd
jak cestu
ve spleti
tisíců cest
snad někde v dáli?
možná Ti blízko jest...