Anotace: Trest, požehnání a volba
Snesitelná těžkost bytí
-
Trestem našeho bytí
je život jen přežít,
nikoliv dobře se míti
a pro sebe těžit
Požehnáním našeho bytí
smrt máme poznat,
naplnit se, až jsme sytí
a odrazit se od dna
Volba Tvého bytí
je pouze na Tobě,
zda utopíš se v síti,
neb postavíš se sobě