Žít
Mlha a stín
všude okolo,
i v mých básních.
Všude jen splín,
trochu to bolelo,
co bych dal,
za těch pár chvil krásných.
............................
Život není jen,
čekání na smrt,
život se musí užít.
Snad nenastane den,
kdy chtěl bych umřít.
Vždyť nesmí se člověk,
na vše dívat černě.
Když duše vyhasíná
a tělo ještě mladé,
to je potom něco špatně.
Musí se žít,
někomu stačí jen milovat,
někomu kouřit a pít,
hlavní je žít.
Není třeba přemýšlet o smrti
a o tom co je po životě.
Pokud má život nějaký smysl,
jednou se ho dozvíme.
A tak člověče,
netrať čas myšlenkami,které snad
ani za řeč nestojí.
Jednou ti byl život dán tak ho žij.
Žij!
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (5)
Komentujících (3)