Mý 1984
Anotace: Tohle dílko je pro mě důležité.
Stolař spravuje ti chrup
prozření tu bude coby dup.
Pepa co vyšel z osmičky ti propustil doktora z práce
každý může ,,víš´´,pokrok nezastavíš,nač myšlením čas ztrácet.
Bratři topili knihami a filozofovali lopatou
obrázek-,,kosočtverece´´ o chlup lepší´,než celou holku nahatou..
Kdosi řekl ,,já bych jim ukázal´´ v hospodě
a stalo se to realitou,díky ,,přítelkyni náhodě´´
Musíš to mít rád
jinak budeš umírat.
Vrah-filozof má přednášku na univerzitě
pardon ve firmě jak se prodrat v životě.
Z hospod zní opilců vlastenecké zpívání
a politici znovu zavedli hromadné pohřbívání.
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jort, WIRUS, Gabriela Green
Komentáře (0)