Anotace: momentální citové rozpoložení:-D
Myslim, ze se budes ptat hoodne dlouho. Jinak pekne obraty. Pokud by ti nekdo napsal, ze jsou klise, pak je to vul. To bychom za chvili nemohli psat uz nic. Toz dobre.
22.09.2014 15:59:45 | CoT
díky,hezky jsi to napsal:-)chtela jsem pokracovat,ale asi by to bylo delší než je dobré tak jsem to raději zakončila:-))
23.09.2014 06:48:35 | Štířice