Malý
Jedno jediné je utajení
ta zbylá jsou šumem konspiračním
na plytčinách oceány pění
v hlubinách ne, s režimem výtlačním
splašková potrubí utají smrad
veškerý spolehlivě technicky
divoká ufa stáj ustájí snad
na konci světa, Big Bang hektický
nebyl a nebude (Někdo to ví)
otázka kladena dítětem - proč?
byla a zůstane moudrá, soví
moudrost je v mlčení.. Komu jde oč?
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)