Vyprahnou
Anotace: Do jednoho, bez pochyb, stanou se, jakoby nestali.
Schránky potulných,
vypravěčů neznámých,
prázdnotou se plní
stránky blednou
okrovou šedí.
Ještě se vzedmou
k verši, řádku,
slovu poslednímu,
naposledy.
A pak...
skončí v zapomnění.
A vlastně, ikdyby ne,
jejich slovo vybledne.
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: jitoush, Jort
Komentáře (0)