Anotace: .
Ve světě kde šílenství je známkou normality,možná první...
A normalita někdy skrýší tichého a krvežíznivého šílenství.
Cítíš to?
Blázen mlátí hlavou do stěny,
stíny se srocují
a dopis do boží schránky
zas zůstal nepodepsán....
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?