Anotace: bolí, když zapomínáš a vzpomínáš
vzpomeň si někdy na bolest
kterou jsi měla v očích a dala jsi jí pocítit
aby každý tušil, že dnes jsi Ty raněná
že dnes Ty potřebuješ zachránit a spasit
řekni, toužíš ještě někdy?
Ty, ptej se sama sebe na své nitro
ano, teď už vím, že ano,psssst
neodporuj, dnes, dnes ne.
šeptáš a mé uši posouchají každé Tvé slovo
jako by nás někdo mohl právě teď slyšet
šeptáš a slova dávají smysl
nechci se více ptát