Tma už snědla poslední paprsek, na kterém jsi stál.
Jestli pták zpívá, to už není znát.
Křičíš z plných plic, jako bych ti duši bral.
Stejně oba víme, že už není o co stát.
A jestli stále vidíš barvy
jsi jeden z těch šťastnějších,
protože většina z nás má mouchy na očích.