Anotace: ...
S tíhou světa na bedrech
krajinou stínů procházím -
je stále těžší chytit dech.
Sotva se k cíli doplazím.
Odkládám kabát zblácený,
látaný kdysi spoustou žen.
Dnes ustelu si na zemi,
v listy z pod stromu zahalen.
Nad hlavou mihotají se
světýlka zatoulaných hvězd.
Teď možná dopřejí mi sen,
který si s jiným nelze splést.
Tulák podzimem unaven, hledající zimu a chlad? Prober ho ještě. Vždyť má život tolik rád. :O)
07.10.2014 17:23:56 | Tichá meluzína