Hvězdám
Anotace: Jednou takhle ve spacáku, na zakázaném místě usínal a koukal na hvězdy...
Až mě vezmete mezi sebe,
do široké daleké země,
budu štěstím bez sebe bloudit.
Až mě necháte poznat nebe
a podstaty pozřít sémě,
to budu ze začátku loudit.
Nebudu moct mít málo,
nebo nic,
či cítit smutek.
Budu mít moc nad vámi
a nad tím co se mi zdálo.
Schopný uskutečnit dobrý skutek.
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, jitka.svobodova
Komentáře (0)