Anotace: lepší název mě nenapadl..:)..zase příliš významů na jednu ...
Zvrácené volání o pomoc
jsem svoje všechno
nevěřím si
zcela
klasicky
Říkám si
jsou to jen budižkničemové
vynášíc soudy
vlastní práh
pra
pra
prasečí
Nechť zalknou se nutností
pomlouvat a zpochybňovat mou nadpozemskou inteligenci
pitomci!
* * *
Miluju sic příležitosti
ty velké šance
všechno pokálet
lidově
pos*at
Je přece o tolik snadnější cokoliv zkazit a neuspět.
A vy
se na to můžete dívat, vetovat
palce dolů
pánové a dámy
vlastní práh
pra
pra
prasečí
* * *
Hlavy duté!
Nenecháte mě v klidu pozorovat labutě při nedělním odpoledni..
jsem
jse
m
j
sem
hloupá?