Anotace: To si opakuj! (upravený text ke stejnojmenné písni jinojmenné kapely)
Čas každému chutná
proto je ho tak moc málo
Budík lapen skuhrá
z kouta rádio hrálo
Skončil na talíři
ručičkama jenom třese
Za pět minut dvanáct
minutka už se ti nese
!
|: Nikdy nepadej do jámy sebelítosti
nikdy nepadej do jámy sebelítosti
nikdy nepadej do jámy sebelítosti
a kdo jinému jámu kopá sám si zláme kosti! :|
a kdo jinému jámu kopá
sám si
zláme
kosti
zláme
sám si
kosti
zláme
kosti
.