Anotace: ...
Však víš čemu věříš
neděs se šílenosti stylu
zbav se mdlého jedu
poznáš co je začít
a co je žít nadoraz...
Zkus dojít až na okraj
nad příkrý sráz
a pohlédnout dolů...
co se může stát?
Do paláce moudrosti
skrze staré dveře
vede cesta krajností
Stále pokoušejme
hranice možností
staňme se bohy
abychom mohli vzít
do vlastních rukou
své osudy...