Dnes v noci jsem škrtla sirkou v Berlíně, což způsobilo požár v Hongkongu
Anotace: Dnes v noci jsem škrtla sirkou v Berlíně, což způsobilo požár v Hongkongu
Rozum zůstal stát
rozhlédl se po okolí
a pak ho někdo trefil kamenem do hlavy
budeš rád
když postavím nový kostel
zahodím Bohy
a budu se plazit sama před sebou?
škubnutí ve spánku restart elektřinou
srdce vynechalo jeden úder
cvakni vypínačem
protože tady
je k vidění daleko
víc
Přečteno 655x
Tipy 24
Poslední tipující: maliska, Špáďa, Akrij8, enigman, Jort, Pamína, Jan Voralberg, AndreaM, Amonasr, Frr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)