Paměť
Jsou těla, která zkameněla
ve chvíli vyčerpání
Obratem ruky se stala
socha malá
ze živého prokletí...
A ta malá socha tu stála
od nepaměti
přes války
do dnešních dní
Jsou všude
jsou ve skalách, na louce
v lese i na mořích
jako pozůstatky
dob minulých...
Na paměti člověčenství
Přečteno 543x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, knihomolka, Frr, ElaJah, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)