Anotace: Už je vše v pořádku
Je večer
tři čtvrtě na ráno
malými krůčky se loudám v před
Proč jsem tak malý
měl bych delší krok
Malé krůčky a opatrně
snad nešlápnu vedle
a přitom
Průvan v myšlenkách
mě dostal až za hranice
mého bytí
Malé krůčky v mém žití
jsou mou jistotou
však myšlenky pořád
někde létají
Sem tam je chytnu
a hned jako bych zkoprněl
Přešlapuji na místě
točím se v kruhu
Už nechytám myšlenky
nechám je raději odvát
A tak si připravuji další krůček
jen tak
abych se posunul
A hle
leží tu jedna stará myšlenka
kterou vítr odvanul
Jo, ty dobré na mě počkají
Ty špatné ať odletí
...takova tady opomenuta-a pritom tak jemne krasna:)))...s koncem, ktery bychom meli v sobe mit s laskou Y
23.11.2014 15:49:15 | Yazmin
to je život...
23.11.2014 00:35:23 | zelená víla
Ano, jo. Teď už jo. Ale víš, jak mi to dlouho trvalo, než jsem na to přišel ? Všechno jsem musel mít hned. Všechno jsem musel řešit .... Alkohol gradoval moji ctižádost ... Hrůza.
23.11.2014 21:18:27 | VEDz RVAHEs
Tak důležitý je, že jsi na to přišel...každej jsme udělali spoustu kotrmelců..
24.11.2014 12:53:40 | zelená víla