Advent
Anotace: ....krásný všem..
Na svatou Barborku větvičku třešně
při adventu zazpívat pro anděla písně
pod stromečkem rozbalit lásku z balíčku
a koledou zasněžit slzy na víčku
na srdce,do duše vetřít pohody vklad
polibkem zahřívat domělý chlad
v tančení očí souzněním pohladit
a s malou jiskřičkou v touze snít
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, jitoush, Jort, Amelie M., knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)