Anotace: Toto není rozloučení
Stojím tu pod lampou
která nesvítí
Ležím někde stranou
dál od lidí
Chodím nevyšlapanou pěšinkou
sedím na dortu s třešinkou
Já jsem ten na koho čekáš
Já jsem ten koho hledáš
Já jsem ten kdo zahojí ti rány
Já jsem ten kdo není vůbec známý
Chodíš kolem mě a nevidíš
a když mluvím tak neslyšíš
Jsem zase pod svou lampou
už nevnímám chvíli trapnou
Vnímám
že mám co dát
Vnímám
jak mám život brát
S Pánem Bohem
krásná, i když ten závěr mi přijde trochu sek -... vše jak má být.
09.12.2014 10:34:53 | maryshka
Nevíme - jak má být - máme jen nějakou představu. Tak proto jsem to sek.
09.12.2014 10:42:11 | VEDz RVAHEs
To je hezky :
Vnimam ze mam co dat
Vnimam jak mam zivot brat :)
Celkove se mi moc libi
07.12.2014 23:33:37 | Lioness
..někdy to lampa dělává..že světlo vynechá..
..pak přijde chvíle vnímání..a světla blikání;-)
05.12.2014 06:21:49 | isisleo