Anotace: A tak koukám na ten spád, Něco mě pořád nutí psát, oni se ptají "Nechceš spát?"...
Mě se to líbí. Má to formu a logiku. Být autorkou, nechal bych tu mršku na svém místě a řádně krmil a zaléval.
Na usínání je nejlepší práce v lese. Když máte lenivou, sednete na pařez a koukáte do větví. V podvečer přiletí dravci. Vidět, jak mistrně létají v korunách listnatých stromů je zážitek. A při té zakloněné hlavě z té mrchy vypadají všechny zbytečnosti do listí a podrostu.
31.03.2018 02:45:55 | Lesan
Moc děkuju, budu se snažit. :) co se týče lesa, tak naprosto souhlasím, ale sídliskové dítko se do lesa jen tak v podvečer nepodívá :/ ikdyž pořádně chtít a určitě by to šlo :)
31.03.2018 05:16:54 | someone.else
Zkus Aukro. Třeba se najde nějaký sběratel
16.12.2014 13:00:34 | Slav Milo