Štěstí na prodej
Až se bude štěstí kupovat,
budu ho na ulici prodávat.
Cenovky z něj slupovat
a unaveně postávat.
Za 9,90 kus,
na všechny budu se mile tvářit,
radit těm, co postrádají vkus,
ve vlastním potu se vařit.
Budu se pořád smát,
i když mi bude špatně,
a lidé se budou ptát,
jak to, že zvládám to tak zdatně.
Až bude štěstí na prodej,
já si ho nekoupím,
ale budu ho prodávat
lidem, kteří štěstí potřebují.
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: Křemen, SmallGeorge, MARKO
Komentáře (1)
Komentujících (1)