Mariáš
Anotace: ...karty vědí vše..
Červený,zelený,žaludy,kule
nehraj jen mariáš
rozdej si a vnímej
jaký nosíš plášť
barva rudých srdcí
lásku věrnou sešle
zelený list dmoucí
uvolní plod mušle
plody zralých žaludů
hlídá v esu belzebub
cesty plné nezdarů
kule rozetnou bludný kruh
červený,zelený,kule,žaludy
vědí o nás vše
ukáží kudy tudy
od startu až do konce
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: knihomolka
Komentáře (0)