Hnízda
Anotace: ...po odletu návrat..
Ze všech darů nejmocnější je život sám
ač na cestách jdeš pěší v dálky jsi zván
ze všech darů nejkrásnější bývá v srdci láska
i v bouři nejkrutější hřejících paprsků hláska
ze všech darů nejjasnější je u cíle hvězda
návratem pouti zdejší do rodinného hnízda
Přečteno 368x
Tipy 9
Poslední tipující: Kryštof, knihomolka, zdenka, jitka.svobodova, jitoush, Amelie M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)