Anotace: života:"
Utopený výňatek
smrtiplné cesty
ti plave v hlavě
jako kachna na špagátu,
tvoje jsoucno
se zapletlo do drátů
vysokého napětí
(a trpaslíčci
už ti v kýblech
nesou kartáč na smetí).
Jde to s tebou od desíti k pěti!
Loučím se,
snad zase jednou budu moci
prosit směti."