Tam,kde...
Anotace: ..dobro a zlo...
Tam,kde dobra vklad
tam v pokladu je nitro
tam,kde nasycené zloby hlad
tam zatemění osvítí jitro
tam,kde zamračení střídá smích
a luna hlídá zvěrokruh
srdce taje láskou v polibcích
a neopouští v dráze kruh
tam,kde temný plášť
nad dobrem vlaje
tam pomluvy zášť
hlavní roli hraje
tam,kde jasná mysl
slzy utírá
tam nemá smysl
dál slova prostírat
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, knihomolka
Komentáře (0)