Anotace: Tak toto bych chtěl stihnout.
Až budu jednou sám
pak už nemusím mít rozum
Všechno rozdám
navštívím universum
Všechno veškerenstvo
našeho bytí
Nebude obecenstvo
nebude zbytí
Až budu jednou sám
pak nebudu k mání
Všechno poznám
i smysl umírání
A než se znovu narodím
všechny časy uvidím
I ten před narozením těla
duše ukázat by mi to měla
Až budu jednou sám
budu s duší meditovat
Ke všemu se přiznám
nebudu ničeho litovat
Konečně s Bohem na hoře Říp
nemůže být nikde líp
A jak v tomto životě stihl jsem všechno
tak potom sebou ponesu jen jedno
Ten obraz před sebou
který pořád vidím
Rozloučení se s lebedou
tím plevelem Země
Za kterou se stydím
a jsem rád
že již není ve mě
Až budu jednou sám
tak si to s celým světem rozdám
když zůstaneš sám, bude ti hodně smutno.....já to znám
25.01.2015 16:44:47 | jitka.svobodova
Byl jsem mnoho let sám a na ulici, a promarnil jsem tento čas. Viz mé web stránky. Teď se na toto období již raději připravuji. A je jedno, kde budu.
25.01.2015 23:21:55 | VEDz RVAHEs