Anotace: Inspirace "Země úsměvů" vezus JÁ
I kdyby jste mi srdce rvali
já smál bych se s vámi zas
Iluze jste mi nevzali
jen ubývá vás
Moje duše se špínou neumaže
dodržuji hygienu
I když se chová plaše
unese nejednu vinu
Je mi líto něčí snahy
zvrátit tok svých dějin
Ty moje celkem bez námahy
plynou
i když kam
to nevím
Jen věřím
že do svého cíle
Délku neměřím
a užívám si každé chvíle
Na cestě poznání
objevů a zklamání
Na cestě vítězné
melodie líbezné
Falešné tóny padají pod stůl
vážení přátelé
to je pouze pravdy půl
Celá pravda je
že to bolí
nikam nikdo nikoho nezve
ať čeká na cokoli
Celá pravda není
teorie zbytků po dělení
I když to zapadá skvěle
zní to směle
a je to funkční
však vyžaduje
kvítí luční
záhony u Metuje
u všech řek na všech lukách
Ať padnout mám kam
ve svých mukách
I kdyby jste mé srdce rvali
já smál bych se s vámi zas
Ten rozsypaný rytmus v koncovém rýmu mi osobně při čtení hodně vadí, ale jelikož to dnes nikdo neřeší, tak budu asi já ten divnej.
22.01.2015 12:11:38 | Tom Dvořák
Rozsypaný rytmus je můj život, a složit nový život, možná bude i nový rytmus.
22.01.2015 21:15:41 | VEDz RVAHEs
Mě se zase moc líbí ten poslední dvojřádek, ale vůbec celá je fajn .-) Jen úsměv udržet si pořád .-)
22.01.2015 00:12:30 | Madanik
pěkná. vážná ... ale přitom plyne ... jako ten čas. Ale také jsem se pousmál (u prostorového zpracování
"plynou
i když kam
to nevím)
:)
21.01.2015 23:16:17 | ElaJah