Anotace: jen tak
Víno, květiny, cigarety
žiju z útraty do výplaty.
Smích, kancl, postel.
Nejpspíš jsem už dospěl.
Cukr, kniha, ošoupaný boty.
Stejně si pořád koušu nehty.
Slova, oči, polibky.
Směřuji do hrobky...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?