Loutka
Jako loutka na špagátku
říkám ne a ne a ne
nesmlouvavě, bez dodatku
mezi hosty nezvané
zařazen jsem byl a budu
dokud nevyřvu si hlas
podél silnic na ostudu
postaví mě - vem ho ďas!
život visí na špagátku
řekni ano, ano, pak
řeknu ne v naprostém zmatku
zase všechno naopak
nezařazen nikde, vlezlý
do beztíže, s cedulí
na prsou, mám být proč skleslý
ano, ne, mě přepůlí
v černé díře na špagátku
nač si budu příště hrát?
copak bylo na začátku
- ano nebo ne-selhat?
Přečteno 381x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Květka Š., jitoush, Amonasr
Komentáře (0)