Životní bytí
Anotace: Býváme na tomto světě a sami nevíme proč?
Jeden den a jeden svět,
když je ti pět nebo stopět.
Žijem pouze jednou teď.
píši si roky zpověď.
Den dlouhý jako noc,
já volám o pomoc.
Život jako voda běží,
v hlavě mi to celé leží.
Do prázdna dolů padám,
Odpověď dlouho hledám.
Proč my jsme na světě?
Láska v nás nekvete.
Silné pouta máme v srdci,
jako v lese když vyjí vlci.
Přežít to tu musíme,
trápit se však nesmíme.
Těžký uděl toto žití,
není nad dobré bytí.
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Kutinečka, Bufik, jitka.svobodova
Komentáře (0)