Anotace: láska je dar největší a srdce každého potěší
život krásný je
když si uvědomíš , že jen krátký je
pak zmizí rozmrzelost i splín
a budeš se cítit jenom líp a líp
protože už nebudeš se lásky bát
a budeš jí i druhému s pokorou chtít dát
vždyť láska je dar největší
a srdce každého potěší
proto neváhej a
klidně hledej ráj,který ti jen láska může dát