Rok
Anotace: ...tak nám plyne a je na nás jak ..
Jaro,léto,podzim,zima
jednotlivá období
rok po roce vnímá
příběh,jež života běh nazdobí
jarním květem nový zrod
letního dozrávání
v podzimním sběru plod
pro zimní ochutnání
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: srozumeni, knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (0)