Anotace: Vyber si, co chceš.
V Nebi bude řádná nuda
nikde žádná zrůda
A co moje pubertální řádění
k milostným hrátkám svádění
A co výprasků na prdeli mám
na to rád vzpomínám
Ani jeden hřích
jen radostný smích
Nebude tam zima a mráz
žít se tam bude snáz
Jak budeme jezdit na saních
Takhle se bojíš o sebe
Eskymáci jdou také do Nebe
Zima a mráz nebudou na duši
to člověku víc sluší
A pořád dál a dál
jsem psal a psal
až se Pán Bůh pousmál
Bože
vždyť to Nebe
TO je nová totalita
jen v dobru skryta
Do Pekla půjdou darebáci
bez šance napravit se
„Spravedlivá válka“
to Ti podobá se
Tady na Zemi měli šanci
Vždyť křivý musí být narovnáni
to je mé vyznání
Něco jako očistec
to je konec
Zůstává mi rozum stát
asi začnu život vážně brát
Diktatura dobra
tady není na výběr
Tady je
už jen
jeden směr
ber neber
Může být něco víc
GEHENNA
jen prázdno a nic
Mrtvé železo
tak končí zlo
Jak vypnutý počítač
Děkovat
není proč
a není zač
Tak se narovnej
a půjdeš dál
Nebe pro všechny
to bych si přál
Bydlet po smrti v jednom zařízení s Nečasem, Drábkem, Kalouskem nebo dokonce Schwarzenbergem? No to snad ne!
04.04.2015 12:35:24 | Adramelech
Přiznávám. To "Pro všechny jesm asi přehnal" ale musím přiznat, že jsem svědkem mnoha proměn u lidí, u kterých bych to nečekal. Třeba u sebe ...
05.04.2015 21:53:08 | VEDz RVAHEs
V nebi větrno a průvan je ať si má duše raději v teple u plamenů libuje.
16.02.2015 21:29:08 | knihomolka
To teplo, plameny, kotle ... to jsou jen mystické pověry. Dokonce i katolíci takhle zobrazují očitec ... ale - ber neber. Taky nemám rád, když mi někdo něco vnucuje. Ale chci fungovat, ikdyž vypnou elektřinu...
16.02.2015 21:38:33 | VEDz RVAHEs
Nechme se překvapit, i tak nám nic jiného nezbývá.Navíc pokud ostatním nijak neškodíme, nemáme se čeho bát.Hezké.:-)
03.03.2015 16:06:35 | Jeněcovevzduchukrásného