Bolest
Anotace: Pomáhal jsem ti malou větvičkou čeřit lůno kaluží ale tys probudila mráz a já...
Pomáhal jsem ti
malou větvičkou
čeřit lůno kaluží
ale tys probudila mráz
a já praskotem vody
přišel o něhu
z pramenů,ze studní a ze skruží ...
Zdá se mi,
že přichází chvíle
sbít si prám
a překonat ty břehy,
kde je světla pomálu
a očím jenom do štěrbiny
ani střípek sněhu
ani mázdřička jíní
šedivák
prašivec
táhne srdcem
a hadrem tmy špiní
kouty, kde bývalo
tolika pramenů
modravých síní ...
Přečteno 365x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, Robin Marnolli, Amonasr, zelená víla, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)