Projížďka

Projížďka

Anotace: ...

Krajina se kolem na kole rychle mění,
bláto cákalo, ale nešpinilo,
naopak čistilo neviditelnout špínu,
usazenou pod nánosy krásy,
horko a zima, dole i nahoře, bolest i slast,
zapomínám na trpaslíky na pomezí křičící,
že rozcupuje mě ďas.
Autor OndraK, 26.02.2015
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel