Anotace: O svinstvu všude okolo nás
Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM
Nehažte své svinstvo sviním
Vždyť i je to svinstvo špiní
Ví, že svinstvem vaší viny
Zasviní si své štětiny
Ví, že vaše slova plytká
Slepila by jim kopýtka
Nikdy řeči podrazáků
Nevzaly by do rypáku
To, co vaše hlasy hlásí
Zkroutilo by jim ocasy
Svině, ta nikdy nepoví
Co leze z hlavy vepřový
Svinstvo svinstvem vždycky stojí
S ním ni svině se nespojí
Kdyby mohly, vás sviňáky
nabraly by na klektáky