Zbytečný existence
Anotace: Zamyšlení nad půllitrem. A ne jedním. Inspirace beatem a stylem, zde: https://www.youtube.com/watch?v=4urWmLKAswk
Kam jdeme?
Co zmůžeme?
Vítr nás semele
vytáhne vyždíme
Nic nás nedrží
společnost, parta
ty mozky mlží
pitomců miliarda
Výstavní kusy
společný umění
nehotová práce
pivní vnadění
Smutný existence
umírat se nechce
žít ovšem taky
není cesta pro nás - pro čuráky
Tak co zas tady chceme
chlastáme kecáme
milujeme
líbáme fetujeme
Úžasný poselství - zbytečný rýmy
jenom pár slov - temný odstíny
o tom co mi už kurva vadí
vo tom co mi už kurva smrdí
Přečteno 451x
Tipy 2
Poslední tipující: Skořicová princezna
Komentáře (1)
Komentujících (1)