Žití
Anotace: ...od nádechu k výdechu..
Od nádechu k výdechu
začínáme žít
ve scénáři bez spěchu
zažnout knotu svit
od nádechu k výdechu
od zrození k věčnosti
pláčem daným ve smíchu
plujem loďkou ke štěstí
od nádechu k výdechu
hledej svoje poslání
klíč k zámku příběhu
kód i zadání
od nádechu k výdechu
osud ti značí
směr tance na mechu
i kam duše tvá kráčí
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: A42, Frr, knihomolka
Komentáře (1)
Komentujících (1)