Anotace: když škrabal jsem se na bradě
Lituji ty, co ve své éře,
dopracovali se jen k voliéře.
Papání, zobání, ham, ham,
všechno tady mám.
Pohoda, klídek, teploučko,
hlavně, průvan maloučko.
A kdepak vystrkovat nos,
chodil by jsi bos.
Tak stůj pěkně v řadě,
jak kolíky v sadě.
Štěbetat můžeš, ale potichu,
jinak dostaneš po čenichu.