Anotace: se slůvky si hrát...
*
je těžké přeci
psát o všední věci
nevšedně
malovat jabko
modrou a černou
nevzhledně
přesto však nutí
člověka s chutí
se zakousnout
jak jde ti k duhu?
Chutná ti? Sláva!
nového druhu
ta modrá šťáva
jablečné vůně
a navíc z tůně
s měsícem pije
sama si žije
a tak blízko ti je
poezie
je jako opiát
těžká vůně jablečných vín
že slova jsou i z tříslovin?
že často bývám opilá
bez toho
abych se topila
to všechno vím...
je těžké psát..to dobře vím
život má spoustu jalovin..
17.03.2015 16:00:14 | básněnka